Igår firade vi Beigo som fyllde år i måndags, med en riktigt god trerätters. Det var lite Halv-åtta-hos-mig-känsla när jag dukade bordet med dom fina tallrikarna och la ner lite tid på uppläggningen. Det var nästan som att Helge Skog lurade runt hörnet!
Förrätt; Jättegod soppa på gröna ärtor med en klick creme fraiche och hembakade baguetter som rostats i ugnen med en skvätt olivolja.
Varmrätt; Fyllda kycklingfiléer, hasselbackspotatis och morötter med lite dragon. En krämig sås med smak av citron, och så lite grönt.
Efterrätt; En ljuvlig mörk chokladmousse och en härlig vit chokladmousse tillsammans med lite god frukt. Perfekt avslut på en god middag! Samtliga recept kommer i sinom tid.
men åh rebeckaaaa! nu blev jag ju hungrig och jag har ingen mat kvar..! jag måste gå och se om jag kan rota fram nåt gammalt ur skåpen... :D hahah!
SvaraRadera