Rundade av en relativt fullspäckad vecka med en otroligt enkel och god middag! En krämig sås med kyckling och soltorkade tomater, tillsammans med finpasta från zeta, kan inte stavas på så många andra sätt än s-u-c-c-é! Enkelt, men ändå fredagsfint!
3-4 personer
1 grillad kyckling
Soltorkade tomater
Creme fraiche
Mjölk
1 hönsbuljongtärning
Finhackad persilja
Koka upp vatten till pastan och koka sedan enligt angiven tid. Rensa kycklingen och skär dom större bitarna i mindre bitar. Hacka valfri mängd soltorkade tomater och lägg i en stekpanna tillsammans med kycklingen, fräs på lite snabbt och rör ner creme fraiche och mjölk. Låt puttra och blanda i en hönsbuljongtärning, späd med mer mjölk om det blir för tjockt. Rör ner persilja mot slutet. Häll av vattnet från pastan, och blanda ner i såsen. Servera med en sallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar