lördag, maj 28, 2011

Molle

06.10 ringde mamma och väckte mig imorse. Några minuter senare plingade hon på och kom in, tillsammans med lilla Molle! Hon tågade ända ner till Göteborg för att hämta det lilla knytet igår, och var tillbaka i Jämtland imorse. Så hon var ganska trött och sliten efter ett dygn med tåg och snabba byten. Men det var det värt! Jag bjöd henne på frukost och myste med lilla Molle medans Tobbe fick sova någon timme till innan vi begav oss, jag mot jobbet, Tobbe in till stan och mamma hem till Tullingsås. En mysig start på dagen helt enkelt!


Han har ett litet överbett, vilket gör att han inte är någon utställningshund. Men vad gör väl det när man är söt som socker!

Att försöka väcka Tobbe är dömt att misslyckas nästan varje morgon, inte ens Molle hade några större framgångar denna morgon.

3 kommentarer:

  1. Tack för en jättegod frukost! Det var en mysig start på dagen, som sedan gått över förväntan, nu hoppas vi att det fortsätter så å att malte å molle blir ett radarpar:) Hälsa å må så gott! Puss å kram älskar dej<3 Mamsen

    SvaraRadera
  2. Åh en sån söt vovve! :D

    SvaraRadera