tisdag, oktober 11, 2011

Hemma hos oss!

Bjuder på två halvdåliga bilder på vårat lilla kyffe! Vi bor alltså i en källarlägenhet som är ungefär 50 kvadrat, ca. 2 meter "högt" i tak med tre små fönster. Pretty much motsatsen till min drömlägenhet, men trots detta så trivs vi ändå ganska bra och har fått till det ganska mysigt! Mycket tack vare dom fina, och billiga, möblerna vi fått tag på, blocket är underbart! Lite tomt på väggarna fortfarande dock, men det ska upp lite mer! Bilder på köksdelen kommer i sinom tid!

Allting förutom mattan och lampan är second hand (möbelmässigt alltså). Bokhyllan hämtade vi igår med mycket hjälp från Bosse. Den är ganska sliten och lite repig. Men charmig som tusan! Tavlorna med båt-tema fyndade jag på Erikshjälpen i Mölndal i lördags.

Sovrummet, som fortfarande inte är "klart", ska införskaffa ett nytt skrivbord och en spegel. Men själva sängdelen är klar! Stolen är lånad från Camilla och Bosse, byrån hittade vi på blocket för en hundring, sängen är från Ikea och tavlorna på väggen är även dom från Mölndal.

7 kommentarer:

 1. vad mysigt ni ser ut att ha det :)

  SvaraRadera
 2. det ser jättemysigt ut! :)

  SvaraRadera
 3. Tack och tack :) Jodå, vi trivs trots brist på ugn och sånt där. Vi kommer få våran drömlägenhet i sinom tid! Och tills dess funkar det alldeles utmärkt att bo här :)

  SvaraRadera
 4. åh, ni ha fått till det mysigt ändå! ska snart ta mig ut dit och kika på riktigt :)

  SvaraRadera
 5. Emelie; Litegrann sådär :) Det vore på tiden tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Håller med om det du skrev. Jag tycker man får vara som man vill, det finns inget bestämt kvinnligt man får vara som man vill och är lika mycket kvinna för det (eller vad man nu vill kalla sig) :D

  SvaraRadera
 7. Det kanske är så att man till och med är lite mer kvinna då? :P Jag tror jag vill kalla mig för kvinna faktiskt, en liten men stark superkvinna som gör lite som jag känner för :P

  SvaraRadera