lördag, oktober 08, 2011

Lördagstapas

Enligt matsedeln skulle det dineras falafel i libabröd här hemma idag. Men ingen av oss gick riktigt igång på det. Så vi ändrade oss helt och körde på tapas, eller plockmat, beror väl lite på hur internationell man känner sig. Ruskigt gott var det iallafall. Speciellt laxen som Tobbe levererade. Satan i gatan vilken karl jag har!

Baguette, Tobbes ihopsvängda salsa och dom gudomliga laxbitarna!

Lite frukt och grönt, brie och svarta oliver i den gröna skålen.

Färska champinjoner som puttrat i vitt vin tillsammans med lite vitlök, salt, peppar och persilja. "Såsen" som blir i botten av skålen är superb att doppa brödet i. (Bea bjöd på liknande svampar för ett tag sen, ljuvligt!)

Tobbes quesadillas med samma salsa som till laxen.

Hoppas att ni också ätit gott! Fortsatt fin helg på er!

4 kommentarer:

  1. Plockmat är grejen! Gu´så gott! Kommer receptet på laxen kanske?

    SvaraRadera
  2. Eller hur! Jo men det gör det :) Tänkte lägga upp recept på allt. Laxen var egentligen barnsligt enkel, tricket är ju att steka den perfekt länge! :)

    SvaraRadera