söndag, september 09, 2012

En matbloggsträff att prisa!

Den här veckan har varit så intensiv och smockad med aktiviteter av olika slag att jag knappt hunnit med! Fast det har ju varit fruktansvärt trevligt också, med en heldag i Ullared, middag på Pinchos, loppis i Gårda och dumplings hemma hos Tobbes syster bland annat. Och nästan det bästa av allt var den fantastiska bloggträffen i torsdags som anordnades i samband med "Mitt kök"-mässan hos kommunikationsbyrån Truth! Träffen började 15.00 med lite mingel, "hej-vad-har-du-för-blogg?" och intressanta workshops innan det var dags för jättegod mat och vinprovning. Det var så oerhört roligt att få träffa så många fantastiska människor och några av pristagarna i dom olika kategorierna (läs mer om dom här!). Jag hade tänkt åka hem redan vid 18-snåret för att fortsätta med tentan, men det var så trevligt att klockan helt plötsligt var 22.30! Då kändes det dags att åka hem och jag gjorde sällskap med Sofie och Mary till spårvagnarna, med en välfylld goodiebag under armen! Tusen tusen tack till alla fina matbloggare för en otroligt mysig kväll, såna här träffar borde arrangeras oftare!
 
Anders Öhman som vann priset "Vin och dryck" höll en intressant workshop om smaker.
Kristiina, Ann-Louise och Åsa minglar innan maten.
  En himla massa hungriga bloggare!

7 kommentarer:

 1. Vad roligt med en bloggträff :)
  Hoppas att allt är bra med dig och att din hemtenta gick bra? :) Var det en svår? Jag sitter själv med veckans inlämningsuppgift som är rätt så klurig :S

  önskar dig en fortsatt finfin vecka.kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättetrevligt! :) Det är fint med mig, och tentan gick bra tror jag. Den var inte jättesvår, ganska mycket research dock, så den tog lite tid. Gick det bra med din inlämningsuppgift, trots att den var klurig? :)

   Detsamma till dig! Kram

   Radera
 2. Åh, jag grämer mig lite att jag gick hem före maten. Men det var ju otroligt roligt innan dess med för all del =) Hoppas att skolan går bra och att vi kan ses snart igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En riktigt trevlig träff, helt klart! :) Skolan går fint! Hur går det för dig med jobb och så? :)

   Det hoppas jag verkligen att vi gör snart! Kram

   Radera
  2. Härligt att du trivs med plugglivet! Jag har fullt upp med kurshållande och kursplanerande och har ju också börjat plugga igen, Arbets- och organisationspsykologi på halvfart kvällstid så det är verkligen fullt upp. Jag känner helt klart igen mig i att bloggandet blir lidande, även om jag aldrig har varit en varje dag-bloggare.

   Såg att du hade kommenterat på min blogg men tänkte att du nog ser svaret snabbare här =) Jag tror att jag kommer ägna lördag åt min pojkvän som varit bortrest drygt en vecka och nyss kom hem igen, men tack för medbjudan att jag kunde hänga med dig och Beata på matmarknaden :D. Du och Beata får äta för min räkning också på lördag istället, men det blir nog inga problem om det är lika mycket gott som när jag var där =)

   Ha en riktigt trevlig helg! Kram

   Radera
  3. Jaså! Vad roligt :) Kan tänka mig att du har det du gör! Okej, jag tänkte bara kolla om du var ledig :) Haha, det ska vi göra! Är det något du kan rekommendera att vi ska prova? Den där baguetten såg riktigt god ut!

   Detsamma till dig! Hoppas vi ses snart :) Kram

   Radera
 3. Hej!
  Vad trevligt du skrivit om Matbloggsträffen. Jag har länkat till det här inlägget från senaste blogguppdateringen på Matbloggspriset. Vill du sprida vidare blir vi förstås väldigt glada. Du är förstås också välkommen till Matbloggsträffen vi har i Stockholm nästa vecka.

  med vänliga hälsningar
  Kinna
  http://matbloggspriset.se/2013/10/med-en-foretagsblogg-kan-man-ge-sin-syn-pa-saken/

  SvaraRadera