torsdag, december 06, 2012

December

Känns som att jag är skyldig att åtminstone meddela att jag lever, för det gör jag! Har lite fullt upp med annat bara. Jag återkommer när jag återfunnit motivationen och så, tills dess får ni några brusiga instagram-bilder på vårat julpyntade hem! Förra året var min julkänsla obefintlig, framförallt eftersom mina föräldrar skilde sig och så, men i år har vi gått all in! Granen har stått pyntad och mysig sen 1a december. Jag personligen tycker egentligen att granen ska pyntas den 23e, men eftersom vi inte är hemma i jul utan uppe i Norr vill vi ha julkänsla hela december. Så här kommer den, plastgranen med en t-rex i toppen! Vi hörs snart igen!
Och så kom den där förbannade snön också.

8 kommentarer:

 1. God jul och gott nytt år Rebecka! Hoppas att resan upp till norr gått bra och att du får en god och lugn jul =) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Även om det är länge sen nu :) Kram!

   Radera
 2. Hördu! Ska vi inte ses snart?!

  KRAM C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker snart vi kan ses igen ;)

   Radera
 3. vill bara titta in och önska dig en god fortsättning på detta år :) hoppas att allt är bra med dig!? ta hand om dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad gullig du är :) Jag har varit fruktansvärt dålig på det här med att uppdatera och ägna mig åt bloggen det senaste nu. Mycket i skolan, fått extrajobb, ingen riktig ork och så vidare :) Men nu vill jag komma tillbaka så jag ska göra mitt bästa :) Hur är allt med dig?

   Det är fint med mig, bortsett från att jag haft ont i halsen i flera veckor sen vi hade influensa vid jul, så det är lite irriterande men jag hoppas det blir bättre!

   Ta hand om dig! :) Kram!

   Radera
 4. Nu får du en award från mig! Hoppas att allt är bra och att vi ses snart =)

  Jag vet inte hur många följare du har på din blogg, men du får en award ändå. Se http://livsaptit.wordpress.com/2013/02/01/award-fran-dagmars-kitchen/ för mer info!

  Trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh! Vad fint du hade skrivit om mig, haha, jag som är så dålig på att uppdatera. Men ska försöka bättra mig nu, när jag äntligen börjar få kläm på alla bollar i luften :)

   Vi måste ses snart!

   Kram!

   Radera