fredag, juli 02, 2010

Lasagne med keso

Efter en liten filmkväll så har klockan egentligen blivit lite för mycket, men eftersom jag lovat mig själv att bättra mig på den här fronten så är det klart att jag uppdaterar lite innan läggdags!
Igår tyckte jag att det var jobbigt på jobbet, idag kan jag säga att det var ganska mycket värre. Eftersom att jag aldrig hann äta min matlåda, eller ens dricka ett glas vatten för den delen, så var jag riktigt hungrig när jag kom hem. Då kanske inte lasagne är det bästa att börja med kan man tycka, eftersom det tar sin tid. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man säger. För god blev den! Passade på att testa med keso i, nu när jag blivit ett sånt kesofreak, och det blev riktigt gott!
Jag gjorde ungefär som den här lasagnen, men med en annan köttfärssås och en annan bechamelsås. Men principen är densamma. Jag varvade lasagneplattor, köttfärs, keso och bechamelsås. Avslutade med bechamelsås och mycket riven ost.

Jag vill passa på att hälsa en av mina trogna läsare Anja välkommen hem också! Hoppas vi ses på nåt pass till veckan, och krya på dig!

2 kommentarer:

  1. Åh men tack, vad gullig du är! Självklart är jag trogen läsare, några av mina absolut bästa rätter har jag ju snott från dig ;)
    Vi borde ta o ses nåt nu när vi faktiskt bor på Frösön båda två! Mitt nummer är 073 0890259 :)

    SvaraRadera
  2. Haha, där ser man!
    Ja men det tycker jag :) Tackar tackar!

    SvaraRadera