lördag, juli 03, 2010

Mitt lilla mecka, våran stora balkong

Ganska precis idag, har vi bott här på Frösön i ett år. När vi flyttade hit förra sommaren och såg vilken gigantisk balkong vi hade så såg vi massa möjligheter, men det blev aldrig av att vi började fixa med den då, vi ville ju bli klara inne först och främst. Men nu i våras satte jag igång. Jag har oljat in golvet och målat. Vi har fixat möbler, krukor och massa blommor, till och med en fontän! Den börjar bli klar, men det är lite kvar än! Men jag trivs så bra där ute, det är mitt lilla paradis. Så nu hoppas jag att värmen kommit för att stanna så jag kan spendera så många kvällar som möjligt där ute!

Jag och Mackan, vi har det mysigt som vanligt. Iallafall jag!


En trött Erik, dom älskar att vara på balkongen båda två!


Vi har en fantastisk utsikt över vackra Östersund, och massa träd.

En jordgubbsblomma! Och fler blir det, jag är lite stolt nästan!

Våran fontän som är lite provisorisk för tillfället. Tanken är att vi ska ha en vattenkanna som vattnet ska porla ur. Men det där funkar så länge. Erik och Mackan tycker det är hemskt spännande!

5 kommentarer:

 1. Om man ändå hade en balkong! Det där såg ju helt underbart ut :)

  SvaraRadera
 2. Haha ja! Det var lite roligt att jag hittade din blogg av en slump och att du också bodde i Östersund! :)

  SvaraRadera
 3. Anja; Det är helt underbart! Om vädret tillät så skulle jag bo på balkongen hela sommaren! :D

  Julia; Jaha! Så du kommer också härifrån :) Världen är bra liten den!

  SvaraRadera
 4. Hittade hit via din FB.... kul att du skaffat dig en blogg... den kommer jag att följa! :) Vad fint ni har fått på balkongen. Å jättefint med en fontän... Snygg balja, den vart jag lite avis på! Hoppas allt är bra med er.. Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Sofia; Men vad roligt :) Jag har haft en annan blogg rätt länge, men det händer inte så mycket där längre sen jag fixade den här bloggen för några månader sen. Tack! Det är hemskt mysigt där ute. Hoppas bara att sommaren fortsätter så jag kan vara därute :) Haha, jaa den är fin! Och det är fint med oss, hoppas det är bra med er! Kram!

  SvaraRadera