Karréskivor, med eller utan ben
Fetaost
Soltorkade tomater
Persilja
Crème bonjour vitlök
Cocktailtomater
Salt, Peppar, Olivolja
Sätt ugnen på 200-225°. Hetta upp lite olja i en panna och stek karreskivorna snabbt, bara så dom får lite yta. Salta och peppra på båda sidorna, lägg sedan ner dom i en lätt smord ugnsform. Hacka fetaost, soltorkade tomater och persilja, rör ihop tillsammans med lite av oljan från dom soltorkade tomaterna i en liten skål. Bred lite crème bonjour på karréskivorna och fördela fetaröran över. Lägg några delade cocktailtomater runt om och ställ in i mitten av ugnen i kanske 15-20 minuter. Servera med bulgur eller något annat, och en sallad! Fetaröran ska jag prova på kyckling nån gång också!


Efter ugnen..

Och så på tallriken!
Svar: Jag var på en ö som heter HYdra. Den är lite okänd, men hur härlig som helst :)
SvaraRadera