måndag, september 27, 2010

Kantarellrisotto

Nog hittade vi kantareller alltid! Dock inte så hemskt många, men dom räckte gott och väl i risotton jag gjorde till middag idag! Jag använde det här receptet på risotto, men hackade i både kantareller och champinjoner och tog höns- istället för grönsaksbuljong. Mot slutet rörde jag ner hälften parmesan och hälften riven västerbottenost. Toppade med lite smörstekta kantareller och persilja. Helt underbart!


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg du har! Hamnade här när jag sökte bröd med äpple i (eftersom mitt äppelträd bestämt sig för rekordskörd i år) och jag återvänder garanterat. /Karolina

    SvaraRadera
  2. Men vad glad jag blir! :) Jo men det verkar vara rätt mycket äpplen i år! Hoppas du hittade nåt bra bröd, jag river ner äpplen i nästan alla bröd numera! Tack så jättemycket! Ha en fin dag! :)

    SvaraRadera