
12 digestivekex
75 gram smör
1 tsk kanel
Fyllning
3 gelatinblad
2½ dl vispgrädde
500 gram hallonkesella (En nyhet!)
Hallon till dekoration
Krossa kexen och smält smöret, rör ihop tillsammans med kanel och tryck ut i en form, ca. 24 cm i diameter. Ställ i kylen i ca. 15 minuter. Lägg gelatinbladen i kallt vatten och låt dom ligga i 5 minuter, koka under tiden upp grädden. Krama ur gelatinbladen och rör ner i grädden, låt svalna lite och blanda sedan grädden med hallonkesellan. Häll blandningen i formen och ställ kallt i minst 3 timmar. Garnera sedan med hallon och servera!
den vill jag göra :D
SvaraRaderajag gjorde den på direkten och den blev jättegod!
SvaraRaderaMikaela; Det tycker jag du ska göra! Jättegod och fräsch! :)
SvaraRaderaErika; Härligt! :) Lika enkel som god!
Ohh!ser himlans gott ut! i sommar kommer jag på fika och då vill ja ha en alternativ hallonpannacottapaj. alltså en hallonpannacottapaj utan hallon.. :) man borde ju kunna he i något annat..? :):)
SvaraRaderaen perfekt kaka för mig som har just en hallonkesella i kylen :)
SvaraRaderata hand om dig! kram
Lisette; Jag ska nog hitta på något! :P
SvaraRaderaMolly; Eller hur! Jag fick en burk rabarberkesella av en kompis, som jag tror skulle passa bra också, kanske med lite kardemumma i botten! :) Detsamma, och trevlig helg på dig! Kram