
4 personer
2 kycklingfiléer el. 4 kycklinglårfiléer
2 paprikor
1 gul lök
Svamp (jag tog en näve torkade kantareller)
Fryst broccoli
1-2 kycklingbuljongtärningar
1 kvibille ädelost
ca. 2 dl grädde
ca. 1 dl creme fraiche
Salt, Peppar
Skär paprikan, löken och kycklingen i mindre bitar. Smält smör i en stor kastrull och fräs paprika och lök tills det är mjukt, häll över i något annat och lägg i kycklingen. Krydda med salt och peppar och stek på tills det fått lite färg. Häll på vatten så det lite mer än täcker och släng i fryst broccoli, kycklingbuljong och torkad svamp. Låt puttra minst 10 minuter och blanda sedan ner grädde, creme fraiche, ädelosten och dom stekta grönsakerna. Låt puttra ett tag innan servering och red med vatten+mjöl om det behövs. Servera med bulgur eller ris och en sallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar