torsdag, januari 19, 2012

Knäppkatter

Jag tänkte skriva lite om hur mina dagar ser ut just nu, när jag är arbetslös och Tobbe har börjat praktisera. Men det var så tråkigt, så jag bjuder på en bild istället, som visar konsekvensen av att inte stänga igen lådorna efter sig. Iallafall hemma hos oss, med två tokiga katter! Annat tokigt som Erik och Mackan gör, som är jättekonstigt, är att dom slickar litegrann på alla nya plastpåsar. Det kan vara brödpåsar, ica-kassar eller bara en fryspåse. Så fort man lägger en påse på bänken eller den hamnar på golvet, så ska dom slicka på den. Jätteknäppt!

2 kommentarer:

 1. Vilka sötnosar!

  Du kanske kan läsa någon lite kurs på distans också? Så får du testa på något ämne som verkar spännande. Jag tror att du kommer hitta rätt iaf.
  Hur gick det med katthjälpsgrejen? Är du där och pysslar något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ev. börja en starta-eget-kurs på måndag, och gå den såvida jag inte får jobb på condeco. Var dit idag och lämnade in en jobbansökan, med sjukt många andra också, men jag hoppas! :)
   Jag har inte haft tid att åka dit nånting och hjälpa till, men jag ska försöka få till det snart. Ska kontakta henne igen och kolla när man kan komma dit :)

   Radera