onsdag, februari 29, 2012

Två hatobjekt

Jag är för det mesta en ganska lugn och glad människa. Men det finns två saker som gör mig så arg att det kokar i hela kroppen, speciellt om något av det (eller båda, gud föbjude) händer på morgonen.

1. Svårskalade ägg. Scenariot; Jag står i köket på morgonen, har kokat ägg och sköljt under kallt vatten. Hungrig tar jag upp ett ägg som jag ska skala, skiva och lägga på en knäckemacka. Knackar ägget lätt mot bänken och börjar skala, bitarna är minimaliska och drar med sig bitar av ägget. Är det riktigt illa har man skalat bort halva ägget när man är klar! Det är sånt som kan få mig att vilja skrika på morgonen, och antagligen kasta något i golvet (till exempel det där gropiga ägget jag precis försökt skala). USCH säger jag bara.

2. Radiobrus. Ni vet som det blir när mottagningen inte är helt tipptopp och man "ställer sig på fel ställe" så det brusar lite grann. Den här morgonen brusade det av och till fast både jag och katterna satt som små ljus. Det brusiga ljudet får det att klia i hela kroppen på mig bara jag tänker på det. Så då fick jag ett mindre vredesutbrott och stormade till radion, där jag stängde av den i ren ilska! (Om det nu är möjligt att slå av en radio i ilska, så var det precis vad jag gjorde.)

Tack och lov är jag inte den som är långsur, utan lugnar ner mig väldigt snabbt. Nu känner jag att jag kan ha fått utlopp för två av mina största irritationsmoment, och tycker att en arg bild vore på sin plats. Dessvärre har jag inte så många såna och orkade inte ta någon tråkig från google. Så det får bli en bild på Mackan när han ryter. (Fast egentligen gäspar han.)

4 kommentarer:

 1. Fniss, ja, det kan ju bero på att du ärvt mina gener, tänder till snabbt, men sen går det över lika fort också:) Ha en bra dag å hälsa tobbe. Puss å kram älskar dej <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jaa :) Ska göra det när han kommer hem ikväll, du med! Älskar dig <3

   Radera
 2. det där med svårskalade ägg har jag för mig har med hur färska de är, att riktigt färska ägg är mer svårskalade.

  du får ha en bra helg! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är väl en bidragande orsak, men i dom flesta fallen så är dom inte ens riktigt färska. Dom är bara riktigt jobbiga :) Haha!

   Detsamma till dig! Kram

   Radera