torsdag, mars 22, 2012

Nu blommar löken!


När jag tog en promenad med kameran för en stund sen hittade jag dessa raringar! Det är knappt så jag tror att det är sant, i Norrland är det fortfarande massa snö såhär års. Men här skiner solen, fåglarna kvittrar och blommorna tittar fram. Jag älskar Göteborg!

8 kommentarer:

 1. härligt med krokusar! här har vi hittills baar fått snödroppar så det tar sig :)

  ja, man kan inget annat än älska göteborg och övriga bohuslän :p

  Om du vill göra något i norra bohuslän kan jag tipsa dig om att ta tåget/bussen till tanumshede för att sedan ta bussen till grebbestad. det är riktigt mysigt där på påsken :) om du åker dit tycker jag även att du ska passa på att besöka Café Cap Horn :)

  Sv: okej, vad är det för arbetsprov man ska göra? jag ska till götet senare i vår för att göra ett prov och kommer jag vidare från det blir det ytterligare ett efter någon vecka samt en intervju så det ska bli spännande :)

  du får ha en fortsatt bra dag Rebecka! Kramar

  ps. roligt att du ska testa bullarna :) jag håller precis på att baka limpa ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer det kommer :) Tack för tipset! Det ska vi fundera över, är det nåt speciellt du rekommenderar på cafeet?

   Arbetsprovet, den skriftliga delen, är att jag ska välja ett av dom nämnda företagen (finns bl.a åhlens, hm och mq) och designa en miljövänlig tygkasse. Samt motivera varför jag valt det företaget och mitt val av placering av tygkassen i butiken. Så det känns kul :) Väldigt kreativt! Vad roligt! Stort lycka till, det går nog fint :)

   Detsamma till dig Molly, och en trevlig helg! :)

   (Får se om jag gör dom imorgon istället. Hinner inte baka ut dom imorgonbitti för jag ska på arbetsintervju. Men mer om det senare!)

   Radera
  2. åh, vad spännande ditt arbetsprov låter! :)

   ang.cap horn; jag gillar deras frukostbuffé, den är mysig. även deras smörgåsar är också goda. sedan är det inredningen som jag tycker är så mysig :)

   hoppas att din arbetsintervju gick bra!? vad var det för jobb du sökte?

   ta hand om dig och så får du ha en finfin helg! kramar

   Radera
  3. Åh! Jag är helt galen i frukostbufféer! Låter underbart :) Tycker att alla caféer här i Haga är så himla mysiga, mycket på grund av inredningen :)

   Det var ett caféjobb, på Chalmers. Får se till veckan hur det gick! Ska på en till intervju imorgon, också ett caféjobb, i Slottsskogen. Och idag provjobbade jag på ett annat ställe i Slotts! (Känner dock att det inte var för mig, så jag hoppas mest på dom andra två nu!) Så det går väl på nåt vis framåt med jobb ändå :) Förhoppningsvis har jag ett inom kort!

   Hoppas du haft en fin helg och får en bra vecka :) Kramar

   Radera
 2. Hihi vi har nästan snöfritt ;) och det växer krokusar på Frösön! klimatförändringarna gynnar verkligen oss i Jämtland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojoj! Det tar sig :) Hoppas det blir en snabb vår för er där uppe också! Här känns det som att det aldrig riktigt blev vinter. Var en lång höst, haha, och en grymt tidig vår. Underbart :D

   Radera
 3. Fiint! Jag åt lunch utomhus idag, härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det är vårigt i Uppsala också :) Jag som är så van norrländsk vinter och vår blir alldeles till mig av dessa "tidiga" vårtecken. Helt fantastiskt!

   Radera