söndag, juni 24, 2012

Flädersaften

Nu är den silad och klar, flädersaften, och precis som jag trodde så blev den helt fantastisk! (Den där Picki, hon kan minsann!) Jag har aldrig druckit hemmagjord flädersaft förut, men kan ju meddela att den där köpevarianten är numera bannlyst! Jag tappade upp saften på en glasflaska och fördelade resten i olika stora plastburkar som jag frös in. Det blir en ny omgång i veckan, var så säkra! Receptet hittar ni här!

11 kommentarer:

  1. Svar
    1. Att det är! :) Himla roligt att göra också tycker jag!

      Radera
  2. åh, flädersaft får mig att tänka på när jag var liten :)

    sv: vad roligt att du har hittat en utbildning som du vill gå, synd att den kostar :( Jag håller tummarna för att du får ihop pengar så att du kan gå den :) Du får ta en trisslott och hoppas på lite tur, det brukar jag göra ;)

    Önskar dig en underbar helg! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Jaa, får se hur det blir. Har skickat iväg ännu en ansökan till handelsakademin. Eftersom jag är reserv till butikskommunikation så är jag garanterad en plats på deras övriga program med lediga platser om jag är tillräckligt snabb. E-business manager lät väldigt spännande och roligt så jag skickade iväg en ansökan igår och ska försöka knåpa ihop ett jättebra arbetsprov så fort som möjligt :) Haha, precis!

      Hoppas du får en fin vecka! Kram

      Radera
  3. Aaaah! Varför har jag inte sett den här bloggen förut? Alla bilderna är SJUKT fina! Jag älskar den översta bilden här på flaskan. Vilken bra blogg. Kram /Mirjam.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh! Vad glad jag blir, roligt att du tycker det :) Tack så hemskt mycket! Din blogg var inte dum den heller :P Kram

      Radera
  4. Ååååh! Flädersaft. Jag dör lite, så gott det är. Har tyvärr druckit alldeles för lite flädersaft i år, men tror att Calles mamma har lite i frysen. Ska dit och norpa... Vi ses imorgon! KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så löjligt gott verkligen! Har en hel del i frysen, men vågar ändå inte riktigt dricka så mycket som jag skulle kunna. Den får ju inte ta slut redan nu! Haha, norpa på :) Kram!

      Radera