måndag, juli 02, 2012

Uppmuntran

Jag tänkte skriva ett halvdeprimerande inlägg om att jag återigen är arbetslös och att sommaren verkar lysa med sin frånvaro. Men jag besparar er den informationen och fokuserar på det positiva istället, för nånstans vet jag ändå att det kommer ordna sig med jobb och utbildningar, framtid och planer. Det kommer lösa sig! Men känner man sig ändå lite nere och behöver muntras upp, är något gott att äta alltid ett säkert kort! Min nya last är ett glas med turkisk yoghurt, flytande honung, skivade jordgubbar och rostade solrosfrön! Funkar lika bra till frukost som efterrätt eller bara när man är sugen på något gott, en riktig hit!

6 kommentarer:

 1. Jag är också arbetslös för tillfället och sommaren verkar inte vara speciellt sugen på att göra sig bekant med göteborg. Men jag som du laddar inför hösten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arbetslösheten hade ju känts lite bättre om det varit fint väder åtminstone! Men men :) Vad har du för planer för hösten?

   Radera
 2. åh, jag har en liknande dille, fast istället för solrosfrön brukar jag ha kokos :p

  Sv: åh, vad bra att du har en sån garanti på utbildningsplats :) själv ska jag sikta in mig på höstens prov till samma utbildning som jag sökte nu i vår.

  vad ska du göra för arbetsprov? :)
  önskar dig en underbar vecka! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, kanske man ska prova! Okej! Önskar dig lycka till :)

   Jag ska göra en säljande presentation om mig själv i bild och text, max ett a4. Och så ska jag skriva lite om e-handelns utveckling dom senaste 5 åren och hur framtiden ser ut. Ska försöka få till något jättebra :) Tobbe har erbjudit sig att hjälpa till!

   Detsamma till dig! Kram

   Radera
 3. Ja, klart det ordnar sig! Det brukar det göra :) Men man måste få vara lite deppig också.

  Om man är glad så kan man fira med god efterrätt/mellanmål och om man är lite ledsen så kan man ju trösta sig med detsamma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det brukar ju göra det. Börjar dock tycka att jag varit i den här sitsen lite för länge nu :P Men som sagt! Det ordnar sig!

   Precis! Det är det fina med den här lilla anrättningen, den kan svängas ihop närsomhelst! Hoppas du får en fin vecka :)

   Radera