
Tagliatelle för 2 personer
ca. 1 dl turkisk yoghurt
2 msk grädde
ca. 1 dl mjölk
ca. 100-150 gram gorgonzola
Persilja
Salt, peppar
Koka pastan enligt angiven tid. Lägg resten av ingredienserna i en liten kastrull och koka upp, låt småputtra ett tag och smaka av med ev. mer gorgonzola, persilja, salt eller peppar. Häll av vattnet från pasta och lägg tillbaka i kastrullen, häll på gorgonzolasåsen och blanda väl. Servera genast med stekta cocktailtomater och sparris. (Vi kom fram till att något salt hade varit gott till, stekt bacon eller liknande skulle nog höja pastan ännu mer. Men jag tyckte att den var grym som den var!)

Alla borde ha en Tobias, det hör jag det! :) Låter som en sjukt bra dag på öarna, det är himla fint där, speciellt när himlen är blå.
SvaraRaderaGillar den här typen av pasta, inte för många smaker utan fokus på ost och pasta, yum.
Haha, absolut! :) Det var supermysigt, varmt och somrigt! Jag gillar i stort sett alla typer av pasta, men såna här enkla rätter går alltid hem :)
RaderaVad gott det ser ut! Krämig pasta är smarrigt det!
SvaraRaderaMmmm, himla gott är det! :) Jag älskar gräddig pasta!
Radera