lördag, juni 16, 2012

Honungsmangon

Igår åkte Tobbe till Tyskland med jobbet, så Bea och Emelie kom hit för tapas och fotboll, riktigt mysig fredagskväll trots att jag inte är någon fotbollsfantast! Imorse tog jag "sovmorgon" till 9-tiden, åt lite frukost i form av överblivna smördegsbitar med päron och brie, drack en kopp te och funderade på vilken loppis jag skulle åka till. Jag velade mellan några olika men bestämde mig till slut för Saronkyrkans second hand. Tur var väl det eftersom dom hade halva priset på alla kläder och skor! Så jag fyndade några plagg och gick sen över till 4 frukt. Där hittade jag billiga jordgubbar, basilika och aprikoser. Plockade på mig lite bigarråer och lockades av "världens godaste mango", honungsmangon. Jag tog en utan att väga och såg sen på kvittot att den kostade 30 kr. "Då hoppas jag banne mig att du är god" tänkte jag och hoppade på spårvagnen hemåt.
Jodå, jag vågar nog säga att den var värd varenda krona den där mangon, så fantastiskt mjuk och söt!

2 kommentarer:

  1. oj, vilken spännande frukt, jag har aldrig hört talas om honungsmango tidigare :)

    sv: Vad synd att du inte kom in :( Sökte du något mer eller blir det jobb i höst? Jag hoppas på bättre tur på högskoleintaget den 12/7 :)

    Önskar dig en underbar midsommar! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, eller hur! Jag har hört om olika sorters mango, men är tveksam om jag hört talas om just honungsmango tidigare. Väldigt god var den iallafall :)

      Det blir nog jobb till höst, eventuellt en distansutbildning. Ska kolla lite mer på det bara! Håller tummarna :)

      Detsamma! Kram

      Radera