400 gram nötfärs
1 röd lök
2-3 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
1 röd paprika
1 grönsaksbuljongtärning
Tomatpuré
Soya
Persilja, färsk
Basilika
Salt, Peppar
Grädde
Parmesan
Hacka lök och persilja, skär paprikan i mindre bitar. Stek löken mjuk i lite smör, pressa i vitlöken. Blanda ner köttfärsen och tillsätt dom krossade tomaterna när färsen är "stekt". Släng i buljongtärningen, paprikabitarna, lite tomatpuré och en skvätt soya. Krydda med persiljan, basilika, salt och peppar. Låt puttra i minst 15 minuter. Under tiden kan du hacka en sallad och börja koka pasta! Alldeles innan servering river du i mycket parmesan och skvätter i lite grädde. Rör om och servera med nykokt pasta och en god sallad!

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar