
3-4 potatisar
Olja, Dragon, Salt
1 kycklingfilé
Lite creme bonjour bleu (ädelost)
1 soltorkad tomat
Några basilikablad
Sätt ugnen på 225°. Skala eller borsta potatisarna och skär i bitar. Lägg i en ugnsfast form, häll på lite olja och rör runt. Strö på dragon och salt, ställ in i mitten av ugnen och börja med kycklingen. Skär ett snitt i filén, skär inte igenom, och vik upp den. Bred på creme bonjour, klipp över soltorkad tomat och lägg på några basilikablad. Rulla ihop och stek lite snabbt i lite olja, bara så den får färg. När potatisen varit inne i ungefär 15 minuter kan du lägga kycklingen i samma form och låta stå inne i ytterligare 25-30 minuter ungefär. Gör under tiden den här smaskiga såsen!
Sås med creme bonjour
Creme bonjour bleu (ädelost)
Lite mjölk
En skvätt grädde
½ hönsbuljongtärning
Blanda allt och låt puttra några minuter innan servering!
Detta ska jag absolut testa! Smidigt att kunna göra allt i samma form och såsen verkar inte heller dum!
SvaraRaderaDet tycker jag du gör rätt i! :) Jag finner inga ord för såsen, så himla god! Trevlig helg på dig!
SvaraRadera