torsdag, december 09, 2010

En tidig julklapp till mig själv

Titta vad jag köpte till mig själv igår! Den skulle kostat sju- eller åttahundra, men eftersom den var nedsatt och jag hade ett tillgodokvitto, betalade jag ynka 100 kr. Det kan man väl kalla ett kap! Jag är lite smått såld på Jamie Oliver. Jag brukade titta på "Nakna kocken" när jag var yngre och har sen dess alltid tyckt att han är väldigt inspirerande och bra! Jag hoppas att stekpannan är minst lika bra som grytan jag redan har från hans serie, men det tvivlar jag inte en sekund på!Mackan upptäckte snabbt att lådan var ett perfekt gömställe, och spenderade större delen av eftermiddagen i den.

2 kommentarer:

  1. Vad är det med katter och kartonger? Ellen älskar dem, det behöver inte ens vara i form av en låda. Ibland när man får hem betsälla böcker kommer dom ju i ett kartongomslag som blir helt platt när man her ut det, ändå ska hon ligga där! Som att materialet är grejen liksom..

    SvaraRadera
  2. vilken gullig katt :)
    var det du som undrade om vaniljsocker i müslin? om, så går det bra att ha i den redan från början, det ger mer smak tycker jag :)
    du får ha en bra fortsättning på helgen. kram

    SvaraRadera