
8 biffar
400 gram nötfärs
½ dl mjölk
½ dl ströbröd
1 ägg
1 vitlöksklyfta
½ förpackning fetaost
Några soltorkade tomater
Färsk persilja
Salt, peppar
Rör ihop ströbröd, mjölk, lite salt och peppar, låt stå några minuter. Hacka soltorkade tomater och persilja. Häll ströbrödsblandningen, nötfärs, ägg, soltorkade tomater och persilja i en bunke. Smula ner fetaost och pressa i vitlöksklyftan, smaksätt med lite salt och peppar. Blanda allt till en jämn färs, men inte för länge! Forma till biffar och stek i smör på medelvärme tills dom är genomstekta, och fått fin färg! Lägg ur biffarna och vispa ner en skvätt mjölk i pannan. Blanda ner grädde, creme fraiche, lite soya och en köttbuljongtärning. Låt puttra ett tag och lägg sedan i biffarna i såsen. Servera med kokt potatis och en sallad!
Oj, vad gott det verkade, skall testas! Puss å kram älskar dej<3 Mamma
SvaraRaderaDet tycker jag du ska göra min lilla mamma :) <3
SvaraRadera