måndag, september 26, 2011

Matsedel v. 39

Måndag; Pasta med spenat- och pumpasås
Tisdag; Morots- och linsbiffar med stuvad vitkål
Onsdag; (Potatis)Gnocchi med tomatsås
Torsdag; Zucchinisoppa
Fredag; (Veg-) Tacos
Lördag; Stekt lax med potatis- och palsternacksmos
Söndag; "Shanghai special" á la Tobbe

6 kommentarer:

 1. Haha hur går det med gnocchin, tror du det blir av denna vecka? ;-)

  SvaraRadera
 2. Den här veckan ska det bli av! Haha :P

  SvaraRadera
 3. Vad har du för planer för våren? Jobbar du här i Gbg och skall fortsätta med det eller skall du plugga? :)

  SvaraRadera
 4. Till våren har jag förhoppningsvis fått nåt jobb, haha! Har inga planer på att plugga, inte kollat utbildningar direkt heller. Så vi får se :) Men tanken är väl att båda två ska jobba, så jag hoppas att vi får nåt snarast! Hur länge är det du ska plugga?

  SvaraRadera
 5. Jag skall på arbetsintervju på onsdag och om jag får jobbet skall jag jobba istället för att plugga året ut. Jobbet är personlig assistent. Sedan sitter jag och klurar på våren, frågan är om jag skall läsa klart dietist för att jag är lat (egentligen onödigt för det är sedan svårt att få jobb enligt mina gamla kursare) eller så funderar jag på att söka sjuksköterska ist. Men vi får se :)

  Vad vill du jobba med? Jag kanske har några tips :)

  SvaraRadera
 6. Okej! Vad roligt, hoppas det går bra då :) Lycka till! Jag hade ju lite tankar på dietist, för jag tycker det är så intressant. Men jag vet inte. Vet liksom inte vad jag vill bli alls! Skulle vilja ha en egen loppis eller ett katthem! Jag har ju jobbat massa på café, så jag söker ju det ganska mycket. Men jag kan nästan tänka mig att jobba som eller med vad som helst. Gärna ett socialt jobb där man får träffa människor! :)

  SvaraRadera